Hjem      Dyrekommunikasjon      Bestille Dyrekommunikasjon
Bestille Dyrekommunikasjon

Samtalene/kommunikasjonene kan foregå på avstand, eller med dyr og eier til stede. Avstandsarbeid fungerer like bra som en 'nærsamtale' med dyr og eier til stede. Noen ganger kan det faktisk også fungere bedre dersom det er et dyr som står sammen med flere andre dyr. Da slipper vi forstyrrelsene fra de andre som er tilstede, og du slipper påkjenningen med å frakte dyret til meg.


- Klikk på linkene til høyre for bestilling av Dyrekommunikasjon
- Besøker du hjemmesiden fra mobiltelefon ligger linkene nederst på siden)


(du finner mer informasjon også i undermenypunktene til 'Dyrekommunikasjon')Hva er inkludert i konsultasjonen?

Når jeg gjør en Dyrekommunikasjon, så skriver jeg ned alt som kommer frem underveis. Du får kommunikasjonen som inneholder hva dyret formidler tilsendt i posten, sammen med forklaring til alle punkter, + div. informasjon og brosjyrer. Vi gjennomgår samtalen sammen i etterkant, noe som er svært viktig for helheten. Gjennomgang pr. telefon i etterkant er inkludert i prisen.
 
Når jeg arbeider med Dyrekommunikasjon så går jeg igjennom en del punkter.
 
Jeg går i utgangspunktet i gjennom alle punktene, men hvis du har spesielle ønsker om noe jeg skal gå nærmere inn på, eller kanskje ikke se på,- så gir du beskjed når du bestiller kommunikasjonen.


Kontakt:
Karin Elise Hansen   - lisensiert Dyretolk
E-post: humanimalcare@outlook.com
Mob.: +47 911 79 788
Ansvar:
Dyretolken har ikke ansvar for feiltolkninger eller det som gjøres/ikke gjøres i etterkant av samtalen.

Taushetsplikt:
Som Dyretolk og behandler i Humanimal Care har jeg taushetsplikt. Les den her...

Alder: Jeg tar ikke samtaler med dyr som har eier under 16 år, da sensitiv informasjon kan komme frem under dyresamtalene som kan være vanskelig for barn/unge å forstå og/eller gjøre noe med.
 
Etikk: Se mine etiske retningslinjer her..

Husk!

Når du kontakter en dyretolk for samtale begynner dyret å vente på å få en stemme. Tenk deg derfor godt om slik at du ikke skuffer dyret. Det er ikke greit hverken for dyret eller dyretolken hvis du bare ønsker å teste dette ut for moro skyld.

 
** Jeg forbeholder meg retten til å utsette en samtale dersom jeg er syk eller ikke føler meg i form. Dette fordi jeg ønsker at dyret skal få min fulle oppmerksomhet, og for at vi skal få så mye som mulig ut av samtalen. Dette er et yrke hvor jeg er avhengig av å være fullt skjerpet, og jeg må føle at jeg gir det jeg kan. Dette vil komme både dyr og eier til gode selv om de kanskje må vente litt ekstra. Eier vil selvfølgelig få beskjed dersom jeg skulle måtte utsette en samtale.