Hjem      Referanser

Referanser og tilbakemeldinger

 Om Dyrekommunikasjon med avdøde dyr:

Hei Karin. Jeg synes konsultasjonen var veldig bra. Jeg ser nå hva som egentlig skjedde. Er så glad for at jeg kontaktet deg og kan derfor komme videre. Jeg har fått ut mye sorg og skyldfølelse, men det er enda noe grums igjen. Etter samtalen med deg fikk jeg mot til å melde meg på grunnkurs 1 på Flammehuset. Vi var mange deltagere og det var en magisk helg. Da jeg kommuniserte med min nåværende hund møtte jeg på min egen sorg. Det var sterkt. Men han sa han kom til meg nettopp for å hjelpe meg ut av denne sorgbobla og skyldfølelsen jeg har lullet meg inn i. Så vi har litt å jobbe med. Og så meldte jeg meg på kurs om symbolforståelse om 2 uker.Om Dyrekommunikasjon:

Førsteinntrykket mitt av Karin var at hun virket svært ryddig og seriøs. Det kunne jeg se bare via hjemmesiden hennes, og den var også avgjørende for at jeg tok steget og bestilte en dyrekommunikasjon. Jeg synes hun har ganske kort ventetid også, til sammenligning av andre som jobber med det samme.
Når jeg mottok dyrekommunikasjonen i posten, så lå det ved gode forklaringer og generelt meget god informasjon. Jeg kunne se at mitt førsteinntrykk var riktig, for makan til orden og flott arbeid har jeg aldri vært borti! Kommunikasjonen var vakker, og jeg satt igjen med følelsen av at jeg virkelig hadde vært i kontakt med min avdøde hund, og jeg følte meg ivaretatt og respektert. Tusen takk Karin, jeg er glad jeg traff på deg!
Hesten som slukte luft. Om Dyrekommunikasjon:

Jeg vil gjerne takke Karin H. Ødegaard for en fantastisk dyrekommunikasjon hun hadde med hesten min Shakira. Denne førte til en stor positiv endring hos henne. Før samtalen hadde Shakira plutselig begynt å sluke luft, og jeg opplevde at hun ikke trivdes så godt som hun hadde gjort tidligere. I samtalen som Karin hadde med Shakira kom det opp en del vondter på hesten og at det var en del stress rundt henne. Dette stemte bra med hva jeg opplevde. Samtidig så kunne Shakira fortelle at det var en gutt rundt henne som ikke ble hørt. Vi fant ut hvilken gutt dette gjaldt og vi kontaktet ham. Det viste seg at han hadde det vanskelig og følte at ingen hørte på han. Vi tok tak i situasjonen,- og gutten og foreldrene fikk hjelp. I dag føler han seg mye bedre og han føler at han blir hørt. Ikke lenge etter at Shakira bevisstgjorde oss på dette, sluttet hun å sluke luft, og hun er sitt gamle jeg igjen. Så tusen takk Karin for samtalen og tilstedeværelsen du viste da vi snakket om samtalen. Virkelig profesjonelt. Klem fra Lenegro


 

 

Om Dyrekommunikasjon:
Dyresamtalen som Karin hadde med min katt etter at han døde i mars 2012 var svært viktig for meg i sorgen. Den er fremdeles like viktig for meg. Alt ved samtalen var klart og tydelig og lett å forstå. Den var et stort kjærlighetsbudskap, og jeg fikk svar på alt jeg spurte om.

For meg er Karin en stødig, jordnær, ryddig og tillitsvekkende person som vet hva hun driver med. I tillegg hvorfor hun gjør det - og hvordan hun skal gjøre det på beste måte. Hun har stor kjærlighet i sitt arbeide og til dyr og mennesker hun har med å gjøre. Jeg syns hun gjøre en svært viktig og god jobb.

 


Om Dyrekommunikasjon:

Synes opplegget var bra. Virker troverdig, og greit med en gjennomgang på telefon etterpå.  Mye av det som kom frem føler jeg stemmer overens med virkeligheten. Har også latt andre som kjenner hunden godt lese readingen, og de mener som meg at det gjenspeiler hunden. Fikk mange, gode tips som vil være til nytte senere. (Mat, stell av poter og massasje). Liker også godt at jeg ikke blir «påpakket» produkter i etterkant, men får tips. Hvis jeg skulle peke på noe som kunne vært bedre, må det være en mer utdypende forklaring på noen områder.  Men – man får muligheten til å spørre i samtalen etterpå, så dette er ikke kritisk. Jeg vil også legge til at jeg personlig trolig aldri ville tatt kontakt med en dyretolk. Jeg fikk dette i gave fra en healer, og derfor ville jeg ikke uten videre avvise det. Jeg har sett resultater av hennes arbeid tidligere, og er derfor ikke fremmed for det alternative. Jeg vil nok anbefale det til andre hvis noen spør.
Om Hundekurs (valp/nybeg.kurs):

Tusen takk for et veldig bra valpekurs! Kan absolutt anbefale det videre.

Synes du er flink til å være generell samtidig som du tar deg tid til den enkelte hund,

og er genuint interessert i hver hund.

 


Om Bach Terapi:
Jeg er heldig som har deg rundt meg nesten daglig (Karin er min datter, men jeg ville gjerne skrive en referanse allikevel). Du har nå hjulpet meg med Blomsterremedier lenge. Jeg vet at remediene har fått meg opp av 'gropa' flere ganger, og gitt meg styrke og selvtillit til å se litt lysere på ting, si hva jeg mener, klare å si nei, og mye mer. Jeg håper mange mennesker og dyr får oppleve å få hjelp av deg Karin. Du er dyktig og grundig i det du gjør, og du vet hvordan du skal ta vare på folk ved å lytte og være der for de. Jeg ønsker deg masse lykke til med det du gjør.Tusen takk til dere som vil stå her

som referanse for meg, det varmer.

- Karin Elise Hansen -

 

 

 

Dersom du har vært i kontakt med meg tidligere i forbindelse med dyrekommunikasjon,

hundetrening, healing osv., og ønsker å stå som referanse på denne siden,-

ta gjerne kontakt på e-post: humanimalcare@outlook.com (NY!)

Du kan velge å stå med navn og kontakt-info,

eller som anonym.