top of page

Felix kommuniserer
- et spesielt og minneverdig prosjekt

Felixkommuniserer.com er en webside jeg jobbet frem sammen med eieren av Felix. Dessverre er den ikke oppe og går lenger, da eieren hans har gått bort. Dette var en helt spesiell situasjon for meg, fordi Felix hadde som livsoppgave å lære mennesker om livet, åndelighet og selve reisen vi alle er på. Vi jobbet sammen over flere år, og jeg er så takknemlig for å ha fått lov til det. 

Eieren til Felix var en sterk pådriver for denne saken, og hun ønsket sterkt at jeg skulle starte opp kurs i dyrekommunikasjon, skrive bok, eller ett eller annet som ville gjort at dyr fikk kommet igjennom med sine budskap til oss. 

Jeg har ikke helt bestemt meg for hva jeg skal gjøre med dette, hva jeg kommer til å sette i gang, og hva jeg skal publisere av Felix sine budskap. Eieren har gitt meg tillatelse til å publisere, så det er bare opp til meg å finne ut hvilken vei jeg vil ta det. 

 

Dette er en katt som kommer med det jeg vil våge å kalle en håndbok i selvutvikling. Dyrekommunikasjon er så fantastisk spennende, og vi har så mye å lære av dyra. Felix er en spesiell katt som formidler budskap nesten som et vilt dyr. Det ble publisert 14 budskap på hjemmesiden hans. Her er et eksempel på et av budskapene:

Kommunikasjon 2: Om personlig utvikling og å jobbe med den

desember 2017


 

(Klokken er 14:00 når jeg starter kommunikasjonen med Felix i dag. Fra morgenen har jeg fått inn fra han at det i dag skal handle om personlig utvikling, eller menneskelig utvikling. Det er ord jeg har fått opp i hodet flere ganger i dag. Så det blir spennende å se hva han har å si om det).
(Felix begynner med å vise meg et bilde av jordkloden, som jeg ser ovenifra,- som om jeg var i verdensrommet og så ned på jorda. Han viser meg at stadig så tennes det små små lys rundt om i alle land. I noen land er det flere tente lys enn i andre).


Dette er et bilde på mennesker som våkner opp. Mennesker som plutselig innser at de må og kan våkne opp, som forstår at alt starter med å jobbe med seg selv, og si egen indre fred. De forstår at man ikke skal bruke sin energi på å tenne lyset i andre mennesker, eller for andre mennesker. Det skaper bare forsinkelser i den andres prosess. Én ting er at de menneskene man møter, de lærer man alltid noe av. Men man kan aldri gå inn og presse andres prosess og utvikling i riktig retning. Det må de gjøre selv. Det gjelder alt fra de store spørsmålene,- til de små tingene i hverdagen.

Før i tiden så var menneskene mye tettere forbundet med naturen, og seg selv. Det er fortsatt en del av menneskeheten som tar vare på dette, ved å leve tett med naturen. De eier ikke mye, men de har indre ro med seg selv. I den nyere tiden er det så mye som har tilslørt menneskenes måte å leve på. Gjenstander og eiendeler, teknologi, penger, ytre påvirkninger, forventninger utenfra som til slutt blir deres egne strenge krav til seg selv og andre. Man kunne se at flere og flere lys ble slukket etter hvert som alt dette tok overhånd. Mennesket ble mere lukket enn det var…

Menneskene har heller ikke husdyr på samme måte som de hadde før. Nå er de dyrene de aller fleste har blitt til ‘mote-dyr’. Jeg er svært takknemlig for de som eier gårder med dyr på, de som har husdyr fordi de føler seg nær de, som respekterer dyra og følelsene deres.

Det er mange dyr som påtar seg sjeleavtaler,- eller oppgaver overfor sine eiere som er tyngre enn de var før. Nettopp fordi det er vanskeligere å nå inn til menneskenes slørete sinn. Dette er ingen negativ holdning fra min side, men en observasjon som vi dyra har sett over mange generasjoner. De som blir født i dag vet ikke noe annet enn slik foreldrene ser på verden. Defor er det også i dag veldig viktig at vi dyr får innpass i menneskers liv. Vi har en stor,- men også takknemlig jobb å gjøre.

Det er så viktig at dere mennesker jobber med egen personlig utvikling. Ikke le av det, eller blås det bort- for de som virkelig tar selvutviklingen innover seg,- de kjenner på en annen indre ro etter hvert. Når man kommer så langt så spiller det ingen rolle for de hvor mye andre mennesker tviler og fniser bak ryggene. De vet med seg selv at de har kommet langt. De søker ofte automatisk til naturen, og kan kjenne Moder Jords kraftfulle energier. Det er da lysene tennes igjen. (Han sender en god og varm følelse til meg, og et bankende hjerte i fargen lilla, som står for åndelighet).

Jo flere lys som tennes, jo lettere blir energiene rundt om i verden. De gode lysene påvirker menneskene rundt, og det vil gå lettere etter hvert når flere lys tennes og flere mennesker våkner. Det vil påvirke sykdomsutvikling i riktig retning, både fysisk og mentalt. Dette henger tett sammen.

De menneskene som fortsatt har et tilslørt sinn kan reagere mot oss med tvil, skepsis, sinne, og fornektelse i stor grad. Men jeg tror, at når de har kommet dit at de bruker sin egen energi på å tvile på oss,- så ligger det nok egentlig nysgjerrighet, og noen ganger misunnelighet bak der et sted. La de få være der i sin egen prosess. Dersom de ønsker det, og er klar for det,- så kommer de med åpenhet, en god nysgjerrighet, og et smil.

Hver gang det tennes et lys, så er det en seier for oss dyrene som prøver å hjelpe menneskene i riktig retning, vi som prøver å hjelpe de å koble seg til Moder Jord.

Å jobbe med selvutvikling behøver ikke være så mystisk og rart. Begynn med å lære deg å puste – så er du et skritt på vei!      

- Namaste -          (Namaste betyr: "Det guddommelige i meg, hilser det guddommelige i deg")

bottom of page