En tid for kjærlighet og omsorg

Vi står med begge beina i en utfordrende tid. Jeg tror de aller fleste er påvirket av det som skjer i Norge og resten av verden rundt Covid-19 viruset.

Humanimal Care oppfordrer alle til å ta del i dugnaden. Hjelp til å beskytte de som er spesielt utsatt. Hold deg oppdatert, og følg Folkehelseinstituttets anbefalinger. Spesielt for hvordan du skal forholde deg til karantene og smittespredning. https://www.fhi.no/

For de som har dyr så tror man at dyr kan bære med seg viruspartikler i pels, hud og slimhinner i en periode etter å ha hatt kontakt med et smittet menneske. Derfor anbefales det å vaske hendene godt etter å ha vært i kontakt med det dyr. (Agria Dyreforsikring og Veterinærinstituttet) https://www.vetinst.no/

Jeg har nylig gjort en kommunikasjon med en liten gråsisik, som forteller litt rundt utfordringen vi står i. (Se under)

 

Ellers så håper jeg at dere tar vare på dere selv og de rundt. Mitt håp og ønske er at vi klarer så finne små lyspunkt i hverdagen hjemme som gir oss noe godt,- og at vi ikke glemmer mange av de flotte handlingene som blir gjort i medmenneskelighet og solidaritet når vi kommer gjennom dette og legger det bak oss. Husk at det fortsatt er mange som trenger hjelp i hverdagen, noen å snakke med, hjelp til dyra sine osv. Jeg håper at vi lærer at kjærligheten er sterkest.

 

Ønsker dere alt godt
Namaste

 

Humanimal Care


 

Tåken vil legge seg

"Tåken vil legge seg. Den grå, tunge, inntrengende og livsomvendende tåken.
Gi det tid. La den gå sin gang. Men i mellomtiden,- gjør ditt beste for å spre kjærlighet, og begynn med deg selv. Kjærligheten er også smittsom, men den er mye sterkere,- bare man virkelig lar den ta hovedsetet!

(Foto: Tor Omnes)

 

Kontakt:

Humanimal Care         E-post: humanimalcare@outlook.com         Tlf.: +47 911 79 788

Åpningstider: mand.–torsd., kl. 10-17. Fred., kl. 10-15. Helger, kontakt pr. e-post, eller etter avtale.

  • Facebook - White Circle

Følg oss

2020 Copyright Humanimal Care. All rights reserved.

 

Created with Wix.com

Logo & Webdesign: Karin Elise Hansen
Photos: Private/Shutterstock.com/Pixabay.com/Pexels.com