top of page

Velkommen til Humanimal Care

 

 

Dyrekommunikasjon

Har du lurt på hva dyret ditt egentlig tenker og føler, om det trives og har det bra? Kanskje du lurer på hvorfor det plutselig begynte å endre adferd? Om dyret fortsatt er med deg etter at det gikk over på 'den andre siden'?
Gjennom dyrekommunikasjon kan svaret komme rett fra kilden,- nemlig fra dyret selv. De viser ubetinget kjærlighet og visdom gjennom dyrekommunikasjon, - de har masse å lære oss!

Under hovedmenyen "Dyrekommunikasjon" finner du informasjon om hva dette går ut på, om etikk og taushetsplikt, hvordan du bestiller en kommunikasjon, og mye mer.

AKKURAT NÅ!

15% rabatt på følgende konsultasjoner:

- Full Fjernkommunikasjon

- Enkel Fjernkommunikasjon

- Kommunikasjon med avdøde dyr

Prisene øker på mange fronter om dagen, så jeg vil gjerne bidra med noe ved å senke prisene mine en periode fremover. 

01 - shutterstock_80868973_edited.jpg
About Us

Om Humanimal Care

Jeg, Karin Elise Hansen har et mål og ønske om å hjelpe dyr og mennesker til helhet og balanse både fysisk, mentalt og åndelig. Jeg er Lisensiert Dyretolk, og driver i hovedsak med Dyrekommunikasjon, som også omhandler healing. Mitt mål og fokus er å se dyret og mennesket i sin helhet, samt tilnærme seg disse med ydmykhet, respekt og god kompetanse.
 

Å følge mine etiske regler og taushetsplikt er avgjørende. De som kontakter Humanimal Care skal føle seg trygge på det jeg gjør, og alle blir møtt med respekt og forståelse. Det er viktig å være ydmyk overfor det jeg gjør, og jeg er takknemlige for å ha fått evnene og muligheten til å hjelpe mennesker og dyr.

(Les mer om etikk og taushetsplikt her)


 


I navnet 'Humanimal Care' ligger ordene 'Human' (menneske) og 'animal' (dyr). 'Care' er med fordi mitt ønske er å hjelpe både mennesker og dyr. Jeg valgte dette navnet fordi jeg ville finne noe som dekket kundegruppen og de ulike behandlings-formene. Da 'Humanimal Care' ramlet inn i hodet mitt etter lang fundering var jeg aldri i tvil om at det var riktig for meg.

Så til tross for enkelte kommentarer på at det kan være vanskelig å uttale, så er jeg tilfreds med valget jeg gjorde.

Lotus logo .jpg
Teachers

TILBAKEMELDING

"Dette var en flott kommunikasjon, hvor jeg gjenkjente valpens nydelige personlighet. Det var en utfyllende og detaljert kommunikasjon".

—  Hilde

Contact
bottom of page