top of page

Bach Konsultasjon

Wooden set box.bmp

Om konsultasjonen:

Under konsultasjonen har vi en samtale hvor vi finner frem til hvilke blomsterremedier som passer ditt behov. Det er da viktig at du er ærlig med deg selv og følelsene dine (dyrets/barnets osv.), slik at vi kan finne de rette remediene. Når vi skal finne disse forteller du om din situasjon, også vil jeg stille noen spørsmål. Sammen avgjør vi hva som er viktig å jobbe med, og hvilke remedier vi blander behandligsflasken som du får med deg hjem. 

 

Behandlingsflasken varer i ca. 3 uker, og er dråper som du har i mat, drikke, på pulsområder eller rett i munnen. Doseringen er 4 dråper, minimum 4 ganger daglig (obs: andre doseringer for essenser og Rescue Remedy). Du vil få med deg god beskrivelse på bruk og dosering sammen med flasken.

Erfaring og behandling:

 

Jeg har brukt remediene i flere år hvor jeg har behandlet meg selv, familie, venner og dyr. Effekten har vært utrolig, og det har vært en glede å kunne få følge opp noen av disse over lang tid og sett hva det har gjort for vedkommende.


Det er viktig å understreke at disse endringene ikke ville kommet uten arbeid/trening og motivasjon fra den som ble behandlet. Remediene kan i mange tilfeller gjøre mye alene, men man vil få best utbytte dersom man tar tak og jobber med ting selv ved siden av. Det anbefaler jeg alltid. Hvis man føler det vanskelig og tungt å skulle måtte ta tak i ting å jobbe med det selv ved siden av, så vil de fleste kjenne etter hvert at remediene hjelper til så dette blir enklere. Remediene kan hjelpe til så vi, barn og dyr blir mer åpne og mottagelige for endringer. Når endringene skjer, så kommer de ofte 'snikende' på, og noen forstår ikke før i ettertid at det faktisk var remediene som hjalp til å komme dit. Dette gjør behandligen så fantastisk syns jeg, for kropp og sinn følger med,- og ingen ting skjer fortere enn vi er klar for.

Virkning:

 

For å få virkning av remediene er det avgjørende at vedkommende tar minimumsdose, ikke avbryter behandlingen for tidlig, og at vi finner de rette remediene. Derfor er det som sagt meget viktig at du er ærlig med deg selv, følelsene dine og meg under konsultasjonen (jeg har taushetsplikt). Skulle det skje at vi velger feil remedier, så kan det ikke gjøre noen skade. Kroppen tar simpelthen ikke til seg de remediene den ikke skal ha. Det er dette som er så flott med remediene,- de kan ikke gjøre noen skade, de kan kombineres med annen skolemedisin og behandling, de er ikke avhengighetsskapende, de gir ingen bivirkninger, de kan ikke overdoseres, og de kan brukes av alle. Dr. Bach ville at det skulle være enkelt å bruke blomsterremediene, og det er det virkelig. 

 

Hvor lang tid det tar før man kjenner endring er individuelt. Det kommer an på hva som er årsaken bak ubalansene, og hvor lenge dette har vart. Det er ingen 'vidunderkur' som reparerer f.eks. en mangeårig depresjon på en ukes behandling, så det er viktig å vite at det kan ta tid og at man som oftest trenger flere behandlingsflasker.

 

Wild rose.jpg

Jeg lager og selger ikke behandlingsflasker lenger,

men jeg anbefaler gjerne blomsterremedier gjennom en Bach konsultasjon,

slik at du kan kjøpe de selv. 

 

Jeg har kjøpt mine remedier hos Mezina.no

https://www.mezina.no/?s=bach&post_type=product

 

bottom of page