top of page

Kommunikasjon med avdøde dyr

01 - cat-659426_1280.jpg
01 - orchid-101471_1280.jpg

Det er fullt mulig å kommunisere med dyr som har gått over på den 'andre siden'. Mange har spørsmål om hvordan dyret har det, om dyret fortsatt er rundt dem, om hva som skjedde når dyret døde og hvordan dyret følte det da. Man kan stille spørsmål om akkurat det man ønsker.

 

Mange dyreeiere er i dyp sorg etter å ha mistet en de er så glad i, naturlig vis. En kommunikasjon med dette dyret kan være en hjelp for eier til å slå seg til ro med ting og gå videre i livet. Det er godt å vite hvordan de vi har vært så glad i har det selv om vi ikke kan se eller ta på de. Ofte har dyra også ting de ønsker å formidle til sin eier, og det vil komme frem i en slik samtale.

For meg som Dyretolk blir det akkurat det samme å kommunisere på denne måten fordi alt foregår på 'sjeleplan'.

Når du bestiller dyrekommunikasjon er det viktig å informere om at dyret har gått over på den andre siden. Det er avgjørende for samtalens resultat fordi jeg da vil kunne fokusere på riktig sted. Det er viktig for meg at dyret blir tatt på alvor, og at eier får en god kommunikasjon.

Sammen med kommunikasjonen får eier tilsendt min artikkel 'Når reisen tar slutt'. Den handler om sorg ved tap av sitt kjære dyr, om dyrekommunikasjon med avdøde dyr m.m.

Les mer om mine etiske retningslinjer og taushetsplikt her

Hvorfor kommunisere med dyr?

 

Man kan kommunisere med alle dyr, både levende og avdøde. Noen synes kanskje at man skal la dyr være dyr, og mange er faktisk veldig redd for at dyra skal ‘sladre’ på de og fortelle om ting eier ikke vil skal frem. For eksempel at man ikke går tur med hunden så ofte som mange mener man skal osv. Dette har jeg aldri opplevd at skjer. Det kan komme frem sensitiv informasjon, men dyr dømmer aldri.

- les hele "Snakke med dyr - Seriøst?" her:

bottom of page