top of page

Tilbakemeldinger

Foto: Karin Elise Hansen

Tusen takk til dere som kommer med både ris og ros. En spesiell takk til dere som vil stå her som referanse for meg, det varmer. - Karin Elise Hansen -

Om dyretolken, utdanning og kurs, les mer

Dyretolk-lisens og anbefaling, les mer

 

Om dyrekommunikasjon, avdøde dyr

"Dette var første gang jeg tok kontakt med en dyretolk og jeg sitter igjen med en opplevelse av å virkelig ha vært i kontakt med min avdøde hund. Denne samtalen traff meg rett i hjertet, spesielt det min hund Siri formidlet om hvordan hun opplevde livet sitt. Det at hun hadde fått være den hun var, både kontaktsøkende, vilter og rampete og til tider en utfordring. Vi pleide ofte å si at hun fikk nå bare være den hun var og det var derfor vi elsket henne. De siste månedene ble også en utfordring med tanke på diabetes og at Siri ønsket frokost grytidlig om morgenen. Karin oppfattet også gjennom kommunikasjonen med Siri at jeg arbeidet med mennesker, noe jeg kunne bekrefte. Jeg opplever Karin som veldig seriøs, ryddig og ydmyk overfor den jobben hun gjør, og jeg setter stor pris på den gode kommunikasjonen jeg fikk, som var til god hjelp i sorgen over en høyt elsket hund.- Hilde".

Om dyrekommunikasjon

" Tok kontakt med Karin Elise igjen, etter å tidligere ha fått en kommunikasjon med en avdød hund. Denne kommunikasjonen hjalp meg godt i sorgen. Ønsket derfor å ta kontakt igjen nå som jeg har fått en skjønn liten valp igjen. Det er flott å kunne gi dyrene en stemme. Dette var en flott kommunikasjon, hvor jeg gjenkjente valpens nydelige personlighet. Det var en utfyllende og detaljert kommunikasjon. Hilde"

Om dyrekommunikasjon og Dr. Bach's Blomsterremedier. Tre dyr med samme eier

"Vi henvendte oss til Karin for å kommunisere med katten vår Taj, i første omgang. Det var så mye som traff der at vi følte oss trygge på at det var akkurat vår katt hun hadde snakka med. Det var en ting vi ikke fikk til å stemme, katten vår snakket om en gutt i alderen 8-10 år med behov for hjelp til å 'komme seg videre'. (mye av dette kom frem i gjennomgangen etter kommunikasjonen). Vi har ingen gutter i den alderen i vår umiddelbare nærhet, og lot det bero. Men et par måneder etter kommunikasjonen med Taj, så hadde vi en dame her til å rense leiligheten pga mye aktivitet. Hun ante ingenting om kommunikasjonen med Taj, men finner riktignok en gutt som går igjen her i den alderen som Taj forteller om. Denne gutten får nå hjelp.
Vi bestilte også en kommunikasjon til vår hund. Calypso. Dette traff godt og når vi fikk vite hva hun tenkte om blant annet ernæring og hvordan hun har det i familien, ble vi tryggere på vår leder-rolle ifht henne.

Til sist ønsket vi en kommunikasjon med vår avdøde hund, Mahal. Denne var veldig sterk å lese og det gjorde godt å vite hvor han befinner seg nå. At han kunne bevege seg i mellom dimensjoner og slik jeg oppfatter teksten; også mellom oss tidligere eiere, falt mye på plass. Av og til føles han så nær, av og til så fjern. Dette ga oss trygghet på at han er der som en støttespiller på andre siden.

Matmor fikk også noen Dr. Bach's Blomsterremedier- anbefalinger til både katt og seg selv. Dette løser opp i mye av gammelt grums som jeg ikke var bevisst på at var der. Takk for hjelpa! Mvh Carina Fjeldly".
(les kommunikiasjonene med Calypso, Mahal og Taj her)

Om dyrekommunikasjon og healing

"Kjære gode Karin! Jeg tenker på deg i takknemlighet hver eneste dag. Jeg trøster meg med støttesetningen Engel og jeg fikk. Den gir meg ro- noe som selvfølgelig gangner Engel, min elskede lille hund som ble blind i sommer. Du reddet/healet oss,- og det var i siste øyeblikk følte jeg, for da var det alt for mye til alle kanter. Engel og jeg var helt utkjørt og utslitt. Din tolkning med healing ga oss ro til å ta alt som det kommer. Virkelig klare det. Engel har blitt blind, men hun har ikke smerter og hun har masse livslyst og livsglede - og matlyst. Det har blitt klart at hun og jeg skal få mer tid sammen! Gamle damer trenger å hvile mye og kose seg, og det gjør vi. Blindheten takler Engel Engel helt glimrende. Litt praktisk tilrettelegging fra min side, men det går helt fint. Alt du sier og skriver stemmer på Engel og meg. Du er god på det du gjør, og så pent og ordentlig atpåtil. Høyeste kvalitet. Jeg gir deg toppkarakter og vil anbefale deg videre til andre. Fra hjertet takk til deg fra Engel & Hege".

Om dyrekommunikasjon og Dr. Bach's Blomsterremedier

"Kjære Karin Elise. Tusen takk for kommunikasjonen med min katt Siri i høst. Det ble jo den fjerde kommunikasjonen du gjør for meg - de tre tidligere med min hund Engel. Jeg er dypt takknemlig for alle fire gangene, og like fornøyd hver gang. Jeg har ingen forslag til forbedringer, dette du gjør er bra som det kan bli, både for dyr og eier. Du har healet min hund, min katt og meg. Tusen tusen takk! Siri er frisk og fin igjen nå, det er deilig. Hun nyter et rolig liv på sine gamle dager. Siri trengte selvfølgelig antibiotikakuren for urinveisinfeksjon, men hun ble ikke seg selv igjen før etter din healing og blomsteressens. Hun har fått hele flaska, det har tydelig gjort henne godt. Alt som kom frem i samtalen stemmer, og i tillegg har Siri gitt meg en åndelig gave med det hun sier til deg.

Dine støttesetninger også til stor nytte og hjelp. Det du gjorde for min venninne og hennes hund var også helt fantastisk bra. Jeg takker for det og. Klem fra Hege"

Foto: Karin Elise Hansen

Om Dyrekommunikasjon med avdøde dyr:

"Hei Karin. Jeg synes konsultasjonen var veldig bra. Jeg ser nå hva som egentlig skjedde. Er så glad for at jeg kontaktet deg og kan derfor komme videre. Jeg har fått ut mye sorg og skyldfølelse, men det er enda noe grums igjen. Etter samtalen med deg fikk jeg mot til å melde meg på grunnkurs 1 på Flammehuset. Vi var mange deltagere og det var en magisk helg. Da jeg kommuniserte med min nåværende hund møtte jeg på min egen sorg. Det var sterkt. Men han sa han kom til meg nettopp for å hjelpe meg ut av denne sorgbobla og skyldfølelsen jeg har lullet meg inn i. Så vi har litt å jobbe med. Og så meldte jeg meg på kurs om symbolforståelse om 2 uker".

Om Dyrekommunikasjon:

"Førsteinntrykket mitt av Karin var at hun virket svært ryddig og seriøs. Det kunne jeg se bare via hjemmesiden hennes, og den var også avgjørende for at jeg tok steget og bestilte en dyrekommunikasjon. Jeg synes hun har ganske kort ventetid også, til sammenligning av andre som jobber med det samme.
Når jeg mottok dyrekommunikasjonen i posten, så lå det ved gode forklaringer og generelt meget god informasjon. Jeg kunne se at mitt førsteinntrykk var riktig, for makan til orden og flott arbeid har jeg aldri vært borti! Kommunikasjonen var vakker, og jeg satt igjen med følelsen av at jeg virkelig hadde vært i kontakt med min avdøde hund, og jeg følte meg ivaretatt og respektert. Tusen takk Karin, jeg er glad jeg traff på deg"!

Om Dyrekommunikasjon: Hesten som slukte luft

"Jeg vil gjerne takke Karin for en fantastisk dyrekommunikasjon hun hadde med hesten min Shakira. Denne førte til en stor positiv endring hos henne. Før samtalen hadde Shakira plutselig begynt å sluke luft, og jeg opplevde at hun ikke trivdes så godt som hun hadde gjort tidligere. I samtalen som Karin hadde med Shakira kom det opp en del vondter på hesten og at det var en del stress rundt henne. Dette stemte bra med hva jeg opplevde. Samtidig så kunne Shakira fortelle at det var en gutt rundt henne som ikke ble hørt. Vi fant ut hvilken gutt dette gjaldt og vi kontaktet ham. Det viste seg at han hadde det vanskelig og følte at ingen hørte på han. Vi tok tak i situasjonen,- og gutten og foreldrene fikk hjelp. I dag føler han seg mye bedre og han føler at han blir hørt. Ikke lenge etter at Shakira bevisstgjorde oss på dette, sluttet hun å sluke luft, og hun er sitt gamle jeg igjen. Så tusen takk Karin for samtalen og tilstedeværelsen du viste da vi snakket om samtalen. Virkelig profesjonelt. Klem fra Lenegro".

 

Om Dyrekommunikasjon:
"Dyresamtalen som Karin hadde med min katt etter at han døde i mars 2012 var svært viktig for meg i sorgen. Den er fremdeles like viktig for meg. Alt ved samtalen var klart og tydelig og lett å forstå. Den var et stort kjærlighetsbudskap, og jeg fikk svar på alt jeg spurte om. For meg er Karin en stødig, jordnær, ryddig og tillitsvekkende person som vet hva hun driver med. I tillegg hvorfor hun gjør det - og hvordan hun skal gjøre det på beste måte. Hun har stor kjærlighet i sitt arbeide og til dyr og mennesker hun har med å gjøre. Jeg syns hun gjøre en svært viktig og god jobb".

 

 

Om Dyrekommunikasjon:

"Synes opplegget var bra. Virker troverdig, og greit med en gjennomgang på telefon etterpå.  Mye av det som kom frem føler jeg stemmer overens med virkeligheten. Har også latt andre som kjenner hunden godt lese readingen, og de mener som meg at det gjenspeiler hunden. Fikk mange, gode tips som vil være til nytte senere. (Mat, stell av poter og massasje). Liker også godt at jeg ikke blir «påpakket» produkter i etterkant, men får tips. Hvis jeg skulle peke på noe som kunne vært bedre, må det være en mer utdypende forklaring på noen områder.  Men – man får muligheten til å spørre i samtalen etterpå, så dette er ikke kritisk. Jeg vil også legge til at jeg personlig trolig aldri ville tatt kontakt med en dyretolk. Jeg fikk dette i gave fra en healer, og derfor ville jeg ikke uten videre avvise det. Jeg har sett resultater av hennes arbeid tidligere, og er derfor ikke fremmed for det alternative. Jeg vil nok anbefale det til andre hvis noen spør".

 

 

Om Bach Terapi:
"Jeg er heldig som har deg rundt meg nesten daglig (Karin er min datter, men jeg ville gjerne skrive en referanse allikevel). Du har nå hjulpet meg med Blomsterremedier lenge. Jeg vet at remediene har fått meg opp av 'gropa' flere ganger, og gitt meg styrke og selvtillit til å se litt lysere på ting, si hva jeg mener, klare å si nei, og mye mer. Jeg håper mange mennesker og dyr får oppleve å få hjelp av deg Karin. Du er dyktig og grundig i det du gjør, og du vet hvordan du skal ta vare på folk ved å lytte og være der for de. Jeg ønsker deg masse lykke til med det du gjør".

Dersom du har vært i kontakt med meg tidligere, og ønsker å stå som referanse på denne siden,- ta gjerne kontakt på e-post: humanimalcare@outlook.com

Du kan velge å stå med navn, eller som anonym.

Tusen takk!

Bildet er tatt av Einar Storsul fra Pixa

Bestill

dyrekommunikasjon

bottom of page