top of page

Healing av dyr

01 - shutterstock_89036431.jpg

Hva er Healing?

 

Healing betyr 'å gjøre hel'. Healing kan benyttes ved ubalanser emosjonelt og mentalt, kroppslig, og spirituelt (tro og åndelighet). Healeren jobber med å løse opp blokkeringer som hindrer eller forstyrrer energisirkulasjonen,- slik at energiene kan flyte fritt, og kroppen kan komme i naturlig balanse. Både mennesker og dyr kan få healing.

Healing på dyr foregår omtrent på samme måte som på mennesker. Energisentrene er plassert litt annerledes på dyra, og de har i tillegg ett energisenter/chakra mer enn oss. Bortsett fra det jobber healeren på samme måte som på mennesker. 

Hvordan foregår det?

 

Av erfaring ser jeg at dyr mer motagelige for healing enn det vi er. Men hvordan de mottar selve healingen er ulikt fra individ til individ. Noen vet hvor de vil ha healing og når de har fått nok, mens andre dyr trenger tid før healeren får komme innpå dem for å gi healing. Dette viser de tydelig med sitt kroppsspråk, og kan være fordi de opplever energiene som kraftige og overraskende slik at healeren må justere seg etter dyrets reaksjon på behandlingen. Dersom dyret kjenner at det hjelper, så kommer det gjerne og 'ber' om healing neste gang. Dyr trenger ofte ikke like lang tid på en healing som vi gjør. Ofte er det nok med noen minutter før de viser at de har fått nok.

 

Når jeg jobber med healing på dyr så 'scanner' jeg hele den fysiske kroppen, samt energistenterene/Chakraene og Auraen hos dyret. Der jeg finner ubalanser går jeg inn og gir healing som er tilpasset individet.

Les mer om Chakraene på Dyr her

 

 

 

Healing på hund:

For å kunne 'lese' hundens reaksjon og adferd under en healing ser jeg det som en fordel at jeg har kompetanse innen adferd hos hund, og ulike hunderaser. Dette hjelper meg å ta hensyn til det hunden viser meg både fysisk via kroppssproåket, og via det åndelige som jeg mottar som Dyretolk. 

 

Når det gjelder andre dyrearter så føler jeg meg frem ved å kjenne på følelsene dyret sender meg, samt at jeg har fått en del kunnskap om ulike dyrearter via min utdannelse til Dyretolk.

01%20-%20paw-548634_1920_edited.jpg

Healing og Dyrekommunikasjon

 

I tillegg til å jobbe med healing på dyr som behandling alene, kan de også få healing inkludert i en dyrekommunikasjon ('Full fjernkommunikasjon'). Dette gjøres også på som avstandsarbeid. Når jeg gir dyret healing, så jobber jeg med det som kom opp under helsescanning.

 

I forbindelse med Dyrekommunikasjon så skjer det også en healing for dyret. Ofte ser vi at bare eier har bestemt seg for å gi dyret en stemme,- så endrer adferden seg. Under kommunikasjonen får dyret fortelle hva det har på hjertet, og det blir hørt. Dette i seg selv er healing. Jeg bruker mye fjernhealing på dyr i forbindelse med kommunikasjoner,- noe jeg har sett fungerer veldig bra. Det gir dyra en god opplevelse og helhet.

(Les mer om hva som jobbes mer under en dyrekommunikasjon her)

Hjelp deg selv med

Meditasjons- Øvelser

bottom of page