top of page

Ønsker du deg en egen hjemmeside?

1a shutterstock_120336001.jpg

En hjemmeside har meget stor betydning og nytte hvis du skal vise frem en virksomhet, hobby eller lignende.

 

Etter å ha laget mange hjemmesider til eget bruk har jeg nå fått gjentatte forespørsler om å lage hjemmesider for andre. Jeg har fått gode tilbakemeldinger både fra designere og privatpersoner på mitt arbeid med logo- og hjemmesidedesign. Tilbakemeldingene sier at sidene er informative, lette og navigere og finne frem på, og fine og se på,- noe jeg også mener er viktigst. Jeg har ingen utdannelse i dette faget, jeg er kun selvlært. Nå har jeg lyst til å tilby dette ut tilprivatpersoner og små bedrifter for en lav pris.

Hva kan jeg tilby?

 

 1. Design av enkle logoer (du kan også bruke en du har fra før)

 2. Design og layout av hjemmesiden

 3. Oppsett av hovedsider og undermenyer

 4. Hjelp med å legge inn tekst og bilder

 5. Hjelp med redigering av tekst

 6. Assistanse ved registrering/overflytting av domene og bestilling av webhotell

 7. Hjelp til gjennomgang av redigeringsverktøyet

 

Tekst:

Dersom du ønsker hjelp med å legge inn tekst må den være ferdig skrevet og forfattet, og må sendes til meg på e-post helst som Word- dokumenter. Jeg kan også hjelpe deg med redigering og formulering av tekst dersom du ønsker det.

 

Bilder:

Jeg har mange bilder som er kjøpt fra Shutterstock. Disse kan jeg sette inn på hjemmesider, men du kan ikke bruke de videre til andre, mtp copyright. Mange av bildene mine er av dyr, men jeg har også blomster, natur, barnebilder, siluettbilder av mennesker, 'buttons' i mange varianter og farger som den øverst på siden, osv. Ønsker du å bruke private bilder er det selvfølgelig fullt mulig. De må være i jpg.- format, av god oppløsning (min. 7-800 pixler), og må sendes via e-post.

 

Leverandør:

Jeg lager for tiden hjemmesidene hos Wix.com som tilbyr webhotell for en rimelig penge, e-post kontoer, og enkle redigeringsverktøy du kan bruke selv senere. 

Pris:
kr.: 190,- pr. time
(Jeg bruker opp mot 24-30 timer på å bygge en side helt fra scratch. Det kommer selvføgelig an på hvor mye innhold du har og hvor mye du trenger hjelp til, men denne for eksempel, har jeg brukt ca. 30 timer på. Så er jeg stadig inne og oppdaterer/redigerer tekst, bilder osv. etter behov. Men det kan du lære å gjøre selv).

 

Før du bestiller:

 

 • Tenk i gjennom hvordan du ønsker at siden din skal se ut (farger, stil osv.)

 • Ha klart hvor mange sider du trenger, og eventuell tekst og bilder du vil ha med   - Dersom du ikke har så mange idéer kommer vi nok frem til noe allikevel:) Ta gjerne kontakt dersom du har spørsmål!
   

Bildet%20er%20tatt%20av%20Pete%20Linfort

Besøk Humanimal Care

bottom of page