top of page

Dyrekommunikasjon med hesten King

Dyretolk: Karin Elise Hansen

 

 

Jeg var heldig å få tillatelse av eieren til denne hesten å publisere kommunikasjonen her på hjemmesiden min. Dette er en hest jeg har kommunisert med ved et par anledninger tidligere, med cirka to års mellomrom, og dette er den tredje kommunikasjonen. Av hensyn til sine nærmeste så ønsker eier å anonymisere kommunikasjonen og bildet av hesten. Jeg har derfor gitt hesten navnet "King", og eier kaller jeg "X".

 

I dette (og de fleste andre tilfeller) så betyr gjennomgangen av kommunikasjonen i etterkant veldig mye. Denne eieren er flink til å stille spørsmål til det som kom frem, og det kommer også mye nytt frem via denne telefonsamtalen. Et tegn på hvor viktig og stor del nettopp gjennomgangen er for helheten. (les om gjennomgang etter dyrekommunikasjon her).


Tusen takk for at jeg fikk kommunisere med King, og for at jeg får videreformidle kommunikasjonen her inne <3
 

 

Du kan se forklaringen til  punktene/hva det jobbes med ved å klikke her

01 - horse-458410_1280.jpg

Navn: "King"

Kjønn: Hann, kastrert

Alder: over 15 år

Art: Hest

Eier: X (Eier ønsker å være anonym, og kalles 'X')

 

King har vært hos X i 12 år


(fiktivt bilde)

Eier ønsker at det skal arbeides spesielt med: Veien fremover og den siste tiden.

 

Kommentar fra eier i mail: Gleder meg til å høre hvordan det gikk. Dett er noe jeg har hatt lyst til å gjøre for oss i en lang stund nå. Akkurat nå er det store endringer på vei rett rundt hjørnet, som jeg trenger veldig hjelp med/snakke med King om. Dette skulle jeg ha gjort før.

 

 

 

Fri Flyt

(Når jeg mediterer før kommunikasjonen i dag så opplever jeg at det er veldig tungt og vanskelig å jorde meg. Jeg irriterer meg over småting som opptar meg og ikke lar meg meditere lett. Det forteller meg noe om at det også kan være et behov for jording hos deg og King også nå X. Jeg opplever et kaos av tanker som farer forbi, og jeg kjenner på at det er vanskelig å holde fokus. Er det noe du kjenner igjen?

Når jeg får jordet meg, så er den kraftfull, og resten av meditasjonen går fint når jeg først anerkjenner det jeg har skrevet over. Det er også et tegn på at det kan ligge hos dere.
Når jeg kommer inn i ‘mitt hellige rom’, som er det stedet jeg kommuniserer med dyr inni meg,- så kommer dyretolk-guiden min inn til meg med King ved siden av seg. De andre guidene mine stiller seg bak meg, og jeg er klar for å ta imot budskapet fra King).


King sier:
Kaos og tankekjør er vel noe vi er ganske kjent med (han flirer litt selvironisk). Vi har det med å komme til ganske store veiskiller i livet X og jeg. Hverdagen kan gå sin vante gang i lang tid, så begynner det som er nytt å roter litt i hodene våre,- før det blir klart at noe skal skje.
En endring, og det er alltid et skritt i riktig retning for oss begge. Når vi skal videre på vår utviklings-vei, så er det tydelige endringer som skjer, for vi må ha det litt inn med teskje når vi får beskjed om at et nytt kapittel er i farta. Men det er bare fint, det som er tydelig er bra, vi trenger det. (Han smiler).

Man kan kanskje bli litt flinkere til å ha tillit til – at ting blir som de skal. Om man tenker ting i hjel, så hjelper ikke det stort på det som er skjebnes-bestemt allikevel. Kanskje vi skal lære oss å kjenne på følelsen, det som skjer inni oss og rundt oss når det kommer en endringsfase vår vei? Trekke pusten dypt og ta inn det gode rundt oss, de små tingene som hjelper oss å komme dit vi skal. Kjenne på takknemlighet for at det skjer endringer, og samtidig vite at det skjer fordi vi er klare for å komme oss videre. I stedet for å kjenne på tristhet over det man mister og frykten for det ukjente – så kjenn heller på takknemlighet over alt vi har opplevd,- og alt vi kommer til å oppleve, og ikke minst lære!

(Han sier dette med en entusiastisk stemme, han er blid og glad).
 

Spørsmål:


- Hvordan har du det nå/her?
Jeg har det fint. Jeg kjenner på kaoset jeg også, som skjer oppi ditt hode kjære X. Men dette vil gå bra! Jeg følger med deg dit du drar, så langt det lar seg gjøre. Og de tidene vi ikke ser hverandre så er vi på nett allikevel. Det er i alle fall helt sikkert. Jeg er så utrolig takknemlig for det.. (Han sender masse hjerter din vei).. Selv om jeg kjenner på ditt tankespinn, så prøver jeg så godt jeg kan å holde bakkekontakten, og jorde oss begge så godt jeg kan. Jeg håper du føler deg roligere og merker at jeg prøver å hjelpe deg når vi er sammen.


- Hva tenker du om de vanskelige valgene dere står ovenfor?
Jeg tenker at det er nå de skal komme, de vanskelige valgene. Som jeg sa over så kommer disse valgene og veiskillene med stor tyngde, og viser deg tydelig at det skjer en endring både fysisk og åndelig. Slike ting kommer ikke hvis ikke du er klar for neste steg.
Hvis du sliter med å ta valg, så kjenn først og fremst på magefølelsen din. Hva sier den? Hva er det første svaret som kommer opp i hodet ditt? Hvis du klarer å lytte til det, så er det som regel riktig. Det som kommer opp i hodet ditt med én gang er ikke rukket å bli styrt av fornuft, ytre påvirkninger bekymringer. Det første som kommer opp i hodet ditt uten at du rekker å tenke på det – det er intuisjonen din. Hvis du lurer etterpå om dette er rett svar, om omstendighetene rundt vil legge seg til rette – så vil det sannsynligvis det. For intuisjonen din sier deg ikke noe som ville gjort det unødvendig vanskelig for deg. Husk på det kjære deg.


- Hva syns du om samholdet dere har?
Det er og blir det beste jeg kan ønske meg. Det er best når vi er sammen, det er best når vi er fra hverandre, det er best hele tiden. Ikke tenk at samholdet vårt blir noe dårligere av at vi ikke får vært sammen hele tiden. Jeg er der for deg uansett, og det vet jeg at du er for meg også.


- Er det noe du har lyst til å si til X?
Jeg er veldig veldig glad i deg kjære deg. Det vet du håper jeg. Jeg kjenner også på din kjærlighet, og jeg føler den er ubetinget begge veier. Det er unikt. Å få tilbringe så mange år sammen gjør at vi blir ett, det har vi vært lenge, og det kommer vi alltid til å være. Jeg håper du tar til deg det jeg sier her i dag. De store og de små tingene, jeg vet de vil hjelpe deg og gjøre deg godt. Og jeg hviler trygt i at uansett hva du velger, så går det bra. Ting blir alltid som de skal kjære venn.


- Hva ønsker du for fremtiden?

Jeg ønsker at vi fortsatt får vært sammen så mye som praktisk mulig. Også ønsker jeg for deg at du unner deg selv å ta de valgene som er bra for deg, og ingen andre. Tør å være litt egoistisk, det må vi alle noen ganger. De som kjenner deg godt vet hvem du er, hva du står for, og de vil også forstå valgene dine. De som ikke forstår det,- javel. La de lure.

For meg selv, så ønsker jeg å være så mye ute som mulig. Jeg ønsker meg skogsturer, lek og masse god mat og godbiter. Men det visste du vel antar jeg. (Han blunker lurt, og viser meg bilde av en stor blå ball). 

Følelser i ubalanse: Usikkerhet, tankespinn, påvirkninger utenfra, følelsen av kaos og å ikke se skogen for bare trær. Dette fører til tap av energi, og ender i en litt ons sirkel som er vanskelig å komme ut av. Se en løsning på.

Årsak til følelser i ubalanse: Endringsfase i livet. 

Er det noe mer du vil si før vi avslutter?
Jeg har sagt det meste. Jeg vil bare gjenta: Pust med magen, lytt til intuisjonen din – den første tanken som kommer i hodet ditt. Anerkjenn støy som raser rundt deg, og gi slipp på det. Det er ditt valg å ta, og bare ditt. Det du velger vil alltid lære deg noe verdifullt.

Tusen takk for at jeg fikk formidle dette til deg kjære venn. Det skjedde også når det skulle forresten (Han smiler og blunker).


 

Sjelekontrakt:
Åndelig og fysisk utvikling.
Lære hverandre å se, anerkjenne, godta og gi slipp på hindringer som føles både store og små.
 

 

 

Støttesetning:

«Vi tar de valgene som er bra for oss selv»


 

bottom of page