top of page

Dyrekommunikasjon med kjøttmeisen i treet

bilde-047-16-kjottmeis.jpg

Dyretolk: Karin Elise Hansen 

Vi hadde veldig mye villfugl i hagen der jeg bodde før, som kom stormende til og spiste det vi la ut hver dag. Hver gang jeg la ut mat, så kjente jeg en varm takknemlighet fra fuglene. Jeg ønsket å vite om de hadde noe å fortelle meg.

Fri Flyt

(Dyretolk- guiden min kommer inn med den lille, vakre kjøttmeisen i hendene sine.
Den er klar i fargene, frodig og våken).

Hva ønsker dere å fortelle meg?

Jeg vil på vegne av alle fuglene i deres hage takke for at dere tar dere tid til å gi oss mat når vi trenger det. Vi sender den varme takknemligheten, helt riktig som du føler- hver gang dere har lagt ut mat til oss. Det er lenge siden det har bodd noen her som har viet oss oppmerksomhet og tid. Den siste som ga oss mat var en gammel dame. (Viser bilde av en liten gammel dame med knelang kjole, blomstret. Hun la ut mat i hagen, slik vi gjør).

Vi fulger er her for å vise dere frihet. Vi lever i frihet, og symboliserer dette. Å spre vingene og fly akkurat dit vi ønsker er god jording, og en vakker opplevelse. Det trenger også dere mennsker.
Å spre vingene og føle frihet. Være i naturen og kjenne på den deilige friske luften som omringer dere. Å mure seg inne er som å sitte inne i et gasskammer, hvor luften blir trangere og trangere.
Til slutt føles det som om man ikke får puste. Alle trenger å komme seg ut, det er viktig å få jording fra naturen, og fra himmelen. Vi fugler har valgt å leve i luften, for det er den største frihet. Det er romslig, og vi trenger ikke å krangle om plassen. Når vi trenger jording, så flyr vi rett og slett. Kanskje ikke det du forbinder med jording, men for oss er det å være midt mellom jord og univers det ultimate. Vi ønsker å dele dette med dere. Vi kommer til dere for å vise dere vår verden, og håper at det kan smitte av på dere, som bor i en boks, og som har en tendens til å leve på reserven. Det er ikke sunt for noen.

Når dere bruker tid på å se på oss, så prøv å lukke øynene, trekk pusten, og kjenn på følelsen vi sender dere. Det er som å sveve. Vi har bare godhet rundt oss. Vi truer ingen med vår eksistens,
vi bare er. Har dere prøvd å bare være? Leve på følelsen av frihet? Slippe alle bekymringer som føles som stramme rep rundt brystet?

Vi lever ikke veldig lenge, men tiden vi har på jorden bruker vi til å leve som symboler på frihet, og vi skulle ønske at flere av dere mennesker så det. Hva vi prøver å vise. Mennesker har i all tid sett på fuglene som flyr på himmelen, vi har vært der fra begynnelsen. Vi bærer det urgamle i oss, og har sett hvordan tiden har endret seg. Hvordan menneskene har endret seg. Fra å leve som frie sjeler som lever i og av naturen, har menneskene latt seg vikle inn i stramme rep. Latt seg påvirke av den uheldige utviklingen som teknologien bringer. Helse både på det fysiske og mentale plan har blitt forringet, og det smerter oss å se. Men vi gir aldri opp. For hvert menneske som lar seg kjenne på hva vi sender av energier, så er det en seier for oss. Vi ønsker å hjelpe menneskene med å beholde koblingen mellom Moder Jord, den fysiske kroppen, den åndelige kroppen, og universet.

Den takknemligheten du kjenner er ikke bare takknemlighet for den maten vi får, men også for at du hjelper oss å være en kanal, slik at vi tydeligere får formidle vårt budskap og grunnen til at vi stadig flyr på himmelen og viser oss for dere.

 

 

 

 

Spørsmål: 

Er det noe dere trenger eller ønsker dere?
Vi er veldig fornøyd med utvalget av mat vi får. Vi trenger mer fett på denne årstiden når det er så kaldt, for da kan vi lettere holde varmen. (ser bilder av meiseboller). Frøene dere gir oss får vi tilskudd av fiber fra, og vitaminer som er viktig for oss. Frøene holder oss også lenger mett, så en kombinasjon av frø og fett er god kost for oss. Vi får det vi ønsker oss, både av mat, kjærlighet og muligheten til å formidle vårt budskap hos dere. Det er vi dypt takknemlige for. 


 

Følelser i ubalanse
Følelsene i ubalanse går på menneskeheten. Ubalanse mellom natur og levemåten mennesker har i dag. Mangel på jording, mangel på frihet slik at man kan utvikle sitt åndelige og komme videre i sin utvikling.

Årsak til følelser i ubalanse
En uheldig utvikling, som er menneskeskapt. Man er redd for å skille seg ut, for å kjenne etter og vite hva man egentlig trenger.

 

Er det noe mer du vil si før vi avslutter?
Vi vil bare takke, igjen- for denne muligheten. Vi håper at våre ord kan deles slik at flere får høre hva vi har sagt i dag. (Sender takknemlighet, og en lett følelse).

bottom of page