top of page

Dyrekommunikasjon med Mahal (avdød)

Mahal.jpg

Dyretolk: Karin Elise Hansen

Navn: Mahal

Kjønn: hann

Alder ved bortgang: nesten 8 år

Rase/art: hund/ Podenco ibicienco

Eier: Carina Fjeldly

 

Mahal var hos eier i 8 måneder

1.     Fri Flyt
(Under meditasjonen før kommunikasjonen med Mahal i dag, så kommer det sterk hjerte-energi til meg i form av en grønn, varm farge. Hjerte- Chakraet er grønt, og sier «Jeg elsker». Det går på flokk, hierarki og relasjoner når vi snakker om dyr. Det er plassert midt i brystet ved hjertet).

(Jeg får også ‘beskjed’ om å trekke et kort, fra kortene «Budskap fra dine Engler», av Doreen Virtue. Kortet som kommer frem heter ‘Zanna’, og det står: «Du er beskyttet mot all form for skade. Det verste er nå bak deg.
Jeg ber deg om å slappe av og føle deg trygg». Tilleggsbudskap: «Uansett hva som har skjedd i fortiden, er din nåtid og fremtid trygt beskyttet av Englene. Jeg hjelper deg å helbrede tidligere uro og traumatiske opplevelser. Jeg hjelper med å helbrede ditt hjerte fra bekymring og frykt. Jeg er her for å hjelpe deg å gi slipp på selvsaboterende tanker eller adferd. Med andre ord er jeg her for å hjelpe deg å glede deg over en fornyet følelse av trygghet og sinnsro. De andre englene og jeg står vakt rundt deg, ditt hjem, din familie, dine kjøretøy og din arbeidsplass. Du kan hvile i sikkerhet om at ingen lavere energier kan trenge seg inn i vårt beskyttende felt. Vi vil kun slippe inn kjærlighetsenergien der hvor du og dine kjære oppholder dere. Alle uttrykk for frykt blir sendt tilbake til illusjonens verden, der de kom fra. Gud og Englene ber deg om å slappe av og nyte, for din lykke bringer et smil til himmelen».

Jeg kjenner jeg får frysninger når jeg leser kortet. Forteller dette deg noe)?(Jeg får en fornemmelse av at Mahal legger seg ved føttene mine nå mens jeg skriver og kommuniserer med han. Jeg kjenner pelsen mot de barbente bena mine).

(Mahal sier):

Sinnsro ja… (Han trekker pusten og slipper den tungt ut igjen). Sinnsro er noe man til syvende og sist, faktisk må bestemme seg for å ha. Mange bruker årevis på å jakte etter den såkalte ‘sinnsroen’, eller den indre roen. Det er for noen viktig å bruke lang tid på denne ‘jakten’, fordi det er en prosess. Når de kommer så langt, så forstår de plutselig at det var noe man kan velge å stå i. Det forutsetter at man klarer å gi slipp på negativt tankemønster, gi slipp på andres energier som påvirker en i den ene eller andre retningen, gi slipp på ting som har blitt sagt og gjort av en selv og andre opp i gjennom tiden. Når man forstår at man kun kan leve her og nå,- og klarer å trekke pusten dypt å kjenne på takknemlighet over de små og store tingene, når man klarer å takle aksept overfor seg selv og andre -   da kommer man i den tilstanden at man får sinnsro.
Dessverre er det mange som aldri kommer seg dit, men det er noe å lære av det også. Hadde alle visst hva som var oppskriften så ville det ikke vært naturlig heller.

For meg har hele min reise på jorden handlet om å hjelpe menneskene mine på veien mot sinnsro. Hjelpe dem i prosessen det er å komme dit. Jeg har alltid vært en svært åndelig sjel, og jeg har levd mange liv. Faktisk mange liv som hund av lignende rase. Jeg har, som alle andre sjeler som får leve flere ganger,- også hatt utfordringer og prøvelser i min fysiske kropp, som jeg har skullet lære av. Det er en takknemlig rolle å stå i, spesielt nå når jeg kan se tilbake på det. Jeg er veldig glad for å kunne dele en liten bit av oppskriften til deg kjære. Men den er ikke for alle. De som ikke har kommet så langt, vil ikke forstå det.


Informasjon om Fri Flyt:
Dyret får ‘prate’ fritt i denne delen av kommunikasjonen. Fri Flyt gjøres først fordi jeg gjerne vil la dyret få komme med det som er mest viktig å få frem før vi begynner med spørsmål. Ofte er innholdet her mer ‘åndelig’ enn fysisk og konkret, og noen ganger kan det som kommer frem være sensitivt. Husk at dyr ønsker å hjelpe oss. De dømmer aldri, og de gir oss det vi skal ha,- akkurat når vi trenger det.

 

2.    Spørsmål:

- Carina sier at hun savner deg enormt mye, Mahal. Du vil alltid bety noe helt spesielt for henne.
Takk, det varmer å høre med ord. Jeg har alltid visst at vi var – og er spesielle for hverandre. Jeg er så glad vi når får en tydligere og klarere ‘linje’ mellom oss. Selv om jeg er her, og du er der – så vet du at jeg er hos deg. Du har en sterk intuisjon som du snart må få frem i lyset, tørre å stole 100% på, og bruke. Be om hjelp,- og du får hjelp (Han sender masse hjertevarme).- Hvordan ser du tilbake på det livet som var?
Livet mitt har vært en reise med variasjoner, det kan man nok si. Men det er helt i orden. Detaljer er det de jeg var hos de ulike epokene som holder i hjertet sitt.
Jeg var så glad når jeg kom til dere. Det føltes som å sparke ballen over målstreken, for å si det helt billedlig. (Han smiler). Som om jeg har pustet og peset for å komme i mål, og når jeg var i mål, så kunne jeg slenge meg ned i gresset og puste! Puste langt nedi magen, og la alle musklene i hele kroppen få ro. (Han sender meg en liten ‘filmsnutt’ av at han helt konkret løper på en fotballbane, og når han har fått ballen i mål, så slenger han seg ned i gresset, og blir liggende på siden mens han trekker pusten, og puster godt ut. Jeg kjenner lukten av nyklippet gress, og ser en blå himmel med bare noen få hvite skyer på).

Jeg er så takknemlig for at våre veier endelig møttes. Selv om det tok litt tid. Men den som venter på noe godt… (Han smiler igjen). Jeg vet at jeg ikke har noe jeg skulle hatt ugjort, og jeg vet at min oppgave hos de jeg var hos ble fullført. Det er deilig… Når det gjelder deg og meg, så var du det siste stoppet mitt fordi du er såpass åpen at vi kan fortsette å samarbeide selv om vi er i hver vår dimensjon. Hvis du tør og gi slipp, og stole på det. Stole på at jeg er her, stole på at andre krefter er der for å hjelpe deg. Men du må be om hjelp, og vise takknemlighet for den hjelpen du får. Det tror jeg nok du gjør. Men husk å be om hjelp,- så får du hjelp.- Hvordan har du det nå?
Jeg har det helt fantastisk! (Han sender glede, og jeg kjenner på sommerfuglene i magen, så sterkt at jeg nesten har lyst til å le av lykkefølelsen. Han sender sterke energier til meg, det er lett å tolke hva han føler rundt ting han forteller om).- Hvor befinner du deg?
(Han viser meg en slags hengebro, som er kledd med noe mykt, så når man går der er det som å gå på en myk dyne. Denne hengebroen tar han fra den ene dimensjonen til den andre. Dette har jeg aldri sett bilde av før under kommunikasjonen. Han viser meg at det er ulike dimensjoner på ‘den andre siden’, hvor mennesker og dyr blir ‘plassert’ ettersom hvor langt de har kommet i sin sjelereise. Rundt denne hengebroen så er det grønt og frodig, og jeg ser og hører også et fossefall ikke langt unna).
Jeg kan bevege meg mellom ulike dimensjoner fordi jeg har kommet såpass langt i min reise. Jeg vandrer frem og tilbake og hjelper sjeler som føler seg bortkomne. Jeg kan også vandre mellom dimensjoner hvor den ene gir meg muligheten til å se og følge med på menneskene jeg har vært hos,- til den andre dimensjonen hvor jeg ikke kan det.
 


- Hva var det med deg i forhold til Taj?
«Taj Mahal»,- ikke ett av verdens underverk,- men to… (Han flirer).
Taj og jeg hadde nok et ‘elsk-hat’ forhold. Taj var en av mine utfordringer når jeg var i min fysiske kropp, men også en jeg elsket svært høyt. Jeg klarer ikke helt å sette fingeren på hva det var med oss, men det tror jeg sikkert ikke Taj hadde kunnet heller hvis du spurte… (Han viser meg bilde av to magneter, som når de legges mot hverandre enten kan støtes fra hverandre,- eller hvis man snur dem kan trekkes til hverandre). Der har du oss. Spesielt….
 

3.    Følelser i ubalanse:
Følelsen av å så gjerne ville gi slipp, men ikke klare det helt.

Årsak til følelser i ubalanse

God selvinnsikt, åndelighet og mye erfaring på godt å vondt gjør at man ser så godt hva man burde gjøre å ikke gjøre, hva man skal si og ikke si, osv. Men ett eller annet hindrer deg i å nå helt inn i deg selv.


Informasjon om punkt 3:
Følelser i ubalanse og Årsak til følelser i ubalanse er for mange bevisstgjørende å vite litt om.
Dyr speiler sine eiere, det vil si at disse to punktene omhandler eier like mye,- og ofte mer enn dyret.
 

Er det noe mer du vil si før vi avslutter?
Tusen takk for at vi fikk satt i gang dette. Nå vet jeg at du min kjære kommer til å føle meg enda nærere, og at veien videre blir litt lettere. Vi har mye arbeid å gjøre vi to, og jeg gleder meg! Tusen takk for at jeg fikk så fantastisk mye kjærlighet i mitt liv hos dere.

(Han sender en strøm av hjerter din vei).

bottom of page