top of page

Dyrekommunikasjon med Viktor

Lavina.jpg

Dyretolk: Karin Elise Hansen

 

Navn: Viktor
Kjønn: hannkatt
Alder: 9 år
Rase/art: huskatt
Eier: Lavina Svane

Viktor har vært hos eier siden 2008

viktor.jpg

(I det jeg skal starte kommunikasjonen får jeg inn at Viktor i sitt tidligere liv har hatt tilknytning til middelalderen, og jeg ser en slik type hatt som på dette bildet. Når jeg søker opp informasjon kommer følgende ( http://hatsthewaytodoit.wordpress.com/2013/08/22/throwback-thursday-the-conical-hat/ ):
 

“These hats are what we all called princess hats when we were younger. They are in fact called  Henins , and are thought to be designed to reflect the high Gothic towers which were the fashion for castles in Medieval Europe.

Apparently they weren’t worn in England, but were popular in Europe and the Middle East. Foreheads were thought to be very beautiful at that time, so these hats were a popular way of displaying women’s large, shiny foreheads… The veils could either fall to the ground like above, or be wrapped around the hat”.

1.    Fri Flyt

 

Det stemmer at jeg har min bakgrunn og et av mine tidligere liv tidlig i middelalderen. Jeg var den gang en høytstående kvinne av rang, og bare denne type hatter. (Ser også bilde av en slik hatt med to spisser/to kjegler med lange slør).

Når jeg har blitt reinkarnert så har jeg vært både kvinner, menn og ulike dyr. Jeg har derfor kommet langt i min sjelereise, og føler meg som en trygg og god veileder for deg kjære. Vi har mange likheter du og jeg. Et tidligere liv i middelalderen er en av de. Men du hadde en ganske annen rolle enn jeg hadde den gangen. Du var fattig, og levde et strevsomt liv. Mye av disse energiene drar man med seg til de neste livene, og jeg ønsker å hjelpe deg å fri deg fra noen av de. Nå når du blir bevisst på mye av det, så er det også på tide å gi slipp, slik at du kan komme deg videre på din vei.

(Viktor snakker meget pent, nesten ‘kongelig’. Han utstråler masse visdom og trygghet).
(Det blir stille en stund…)


Å sitte sammen i stillhet er en kvalitetstid man bør benytte seg mer av. Kjenne på hverandres energier, uten at det blir trykkende stemning av det. Man blir sliten innvendig hvis man går i mye lyder, sus og bråk av stemmer, ting som skjer rundt. Du min kjære trenger mer av det. Jeg kan være en du tilbringer stille tid sammen. Du trenger å lade batteriene dine oftere, så takler du mer av støyen og lydene når de må være der.

Sorg er vanskelig å ta inn over seg, men en fase man må i gjennom for å komme til et bedre sted. Du nevner din dype sorg i forhold til meg, men hvorfor går du i den? Hvorfor klarer du ikke å gi slipp? Du må frigjøre deg selv, og godta sannheten som den er. Alt skjer av en grunn, og vi skal lære av alt vi opplever. Mye av de som rammer meg er meningen skal skje, slik at både du, de rundt deg, og jeg i min jordiske kropp skal komme videre. Men for å klare det må man gi slipp.
Jeg er villig til det, hvis vi kan gjøre det sammen. Slike knuter av negativt ladet energi hindrer oss i positivitet og utvikling på andre plan. 

2.    Spørsmål:

- Hvordan har du det?

Jeg har det bare fint. Jeg er takknemlig for å være hos deg min kjære, og ville ikke vært noe annet sted. Du gjør alt du kan for meg, og jeg føler det som om jeg skulle vært en av dine egne barn. Det er ikke alle dyr forunt å bli elsket så høyt.- Hva tenker du om situasjonen slik den er nå, om Lavinas dype sorg i forhold til deg?
Jeg nevnte litt om denne sorgen tidligere. Jeg tenker at min situasjon slik den er nå – er akkurat slik den skal være, og jeg for min del har akseptert det. Jeg vet at det er en mening med denne situasjonen, og at vi skal lære av det. Man må bare flyte med energien, ikke la den stoppe opp inni oss og lage blokkeringer. Vi rykker stadig nærmere mål, og målet er å gi slipp på knuten av negativt ladet energi i forhold til det du sørger over.

(Jeg prøver å spørre om han kan forklare mer om hva dette er,
men han ønsker at det skal holdes mellom dere to).

Mine ord vil hjelpe henne å forstå. Hun ser sammenhengen…- Hva ønsker du i livet i forhold til bosted
(Han viser meg et hvitt, litt gammelt to- etasjes hus som ligger landlig til. Det er hage rundt huset, og det er grønt, som en vårlig følelse).

Dette er jo drømmen! Å gå fritt ute uten at man må tenke på trafikk og hva som kan skje. Men bildet symboliserer også følelsen av frihet, å bo på et sted hvor man kan slappe helt av. Der vi bor nå henger det mange energiavtrykk i veggene, som påvirker oss alle. Dette bør renses opp i snarlig, og da vil dette også hjelpe oss i å komme videre. Energiavtrykkene holder oss også igjen.

Jeg vil understreke at du min kjære gjør alt for at vi skal ha det bra, og jeg trives der vi bor. Hovedsaken for meg er at jeg får være sammen med deg. Men jeg beskriver altså hva som kan forbedres. (Han sender kjærlighet).

(Energiavtrykk kan komme fra andre som tidligere har bodd der dere bor, hendelser som har skjedd, sterke følelser osv. Også fra dere som bor der nå. Da hjelper det å rense opp litt).
- Hva ønsker du i forhold til andre dyr?
Jeg er ikke den som har sterke behov for å dele min hverdag med andre dyr. Men jeg forstår også at andre dyr som skal være hos deg har en oppgave å utføre sammen med deg på et åndelig plan, akkurat som meg. Jeg vil tilpasse meg etter hvert i så fall.

- Har du andre ønsker?
(Han tenker)… Nei, jeg er ikke så kravstor i grunn. Jeg føler at jeg har det jeg trenger.
 

 

 

 

 

3.    Følelser i ubalanse:
Usikkerhet på seg selv, som sitter både bevisst og ubevisst i kroppen. Plager med dårlig samvittighet som gnager, i mange situasjoner både når det gjelder en selv, og andre rundt.
Følelsen av utilstrekkelighet.

Årsak til følelser i ubalanse

Opplevelser som har satt seg som ubehandlede traumer fra oppveksten. Man ønsker å gjøre alle til lags, og fremstå som ‘flink pike’ fordi det er forventet.
 

 

 

 

Er det noe mer du vil si før vi avslutter?
Jeg vil gjenta at jeg ønsker for deg min kjære, at du- og vi skal gi slipp på de negativt ladede energiene. Jeg skal hjelpe deg med det. Gi meg tid sammen med deg så ofte du kan. Stille tid. Kjenn på energiene jeg sender deg, og kjenn på følelsene som bruser opp i deg. La de få komme opp og frem. På denne måten jobber vi med å gi slipp.

Jeg vil også få takke for muligheten jeg fikk nå. Det var godt å få kommunisere ut hva jeg tenker og føler, og jeg håper det hjelper deg min kjære.

(Han sender dyp kjærlighet din vei).

bottom of page