top of page

Dyrekommunikasjon med Wilma

Wilma.jpg

Dyretolk: Karin Elise Hansen

Navn: Wilma

Kjønn: tispe

Alder: 5 år

Rase/art: Whippet

Eier: June Nysted Abrahamsen

Wilma har vært hos June siden 9 ukers alder

1.    Fri Flyt

(Når jeg får kontakt med Wilma, så viser hun seg som en moden, voksen og yndig kvinne- sjel. Jeg oppfatter henne som både selvstendig og kontaktsøkende på samme tid).


Jeg er sterk, og yndig,- og ikke minst vakker! Det finnes ingen bedre dag å si det på enn i dag! Kvinnedagen er en dag og en påminnelse som alle burde verdsette. Det å ha likestilling mellom menn og kvinner er én ting – men kvinnekraften er minst like viktig å bruke denne dagen til å erkjenne og ta inn over seg. Uten kvinner ville ikke noen klart seg, og verden ville stoppet opp. Man skal ikke meske seg på at kvinner er viktigere enn menn, for det er vi jo ikke på en måte. «It takes two to tango»…. men ofte så er ikke vi kvinner flinke nok til å verdsette urkraften i oss. Verdsette styrken og innflytelsen vi har på omverdenen.

Det er viktig for deg mor, å kjenne litt på din innerste kvinnekraft. Jo - du er sterk som du er, men det er masse mer å hente. Jeg føler at du står litt på stedet hvil om dagen, og nå når du har valgt å kommunisere med meg,- så vet jeg at du er klar for neste steg. Bruk tid for deg selv, gjerne sammen med oss hundene,- men alene som menneske. Bruk naturen, pust inn den friske luften, og la tankene dine fare. Hva er drømmen din videre? Er det drømmer du har lagt til side en stund, som du kan hente frem igjen nå? Det kan være drømmer om hvordan du ønsker å fremstå som person og kvinne, eller det kan være praktiske ting som du ønsker å gjøre. Bruk tid i naturen alene,- og hent frem drømmene dine igjen.

Bruk kvalitetstid på deg selv, for deg selv. Det er viktig, så du også kan hente inn krefter for å være til stede for andre. Hvis du er ‘oppbrukt’,- så har ingen andre noen god nytte av deg heller.
Tør å stå på det du mener er riktig,- i enda større grad enn du gjør nå. Jeg kjenner ofte på en usikkerhet du har overfor deg selv,- den trenger ikke å være der! DU ER STERK!

(Hun sender varme og kjærlighet)
Jeg er kjempe stolt av deg mor, og jeg elsker å være sammen med deg. Vi gir hverandre mye.

__

(Litt om Kvinnekraften: http://eagleeyehill.com/kvinnekraften.html )
(Litt om den feminine urkraften: http://sacredfire.no/hei-og-velkommen/ )


 

 

 

2.    Spørsmål:

Hvordan har du det?

(Hun sender følelsen av glede).
Jeg har det helt strålende! Jeg elsker alle som er rundt meg, og jeg vet at jeg er elsket tilbake.
Jeg vet at jeg blir skjemt bort litt,- men hvem fortjener ikke det? (Hun smiler)

Å få bo her hos deg mor er alt jeg kunne ønske meg. Du er så flink til å se meg, se hva jeg trenger,- og hva alle rundt oss trenger. Husk at du må se deg selv også. Du trenger også det samme som du gir oss. Husk hva jeg sa tidligere. Når du stråler,- så stråler alle rundt deg. Du har en positiv smittende effekt på alle rundt deg. Du må huske å ikke gå på ‘reservene’, men fylle på med det du trenger selv. Jevnlig.
Men du skal vite at jeg er her for å hjelpe deg å holde kontakten med ditt indre jeg. Jeg gir av min nærhet og kjærlighet til deg, for at du skal ta deg tid til å hente egne krefter og energi. Det var på høy tid at du tok mot til deg å gjøre denne kommunikasjonen, det har jeg ventet lenge på. Tusen takk for det! (Hun sender varme og glede).Hva er problemet med bilkjøring?
(Jeg får følelsen av at jeg sitter i bilen sammen med henne. Jeg føler meg uvel og bilsyk, og det rister i underlaget så jeg føler at jeg mister balansen og blir svimmel).

Det er sånn jeg føler det.
(Hva tror du er grunnen til at du føler det sånn plutselig Wilma?)
Jeg vet ikke hvorfor det plutselig har kommet. Jeg tenker ofte på det selv. Jeg har alltid vært glad i å komme ut, og jeg vet at når jeg får være med i bilen,- så betyr det også at vi skal et sted, ofte ut på tur. Det elsker jeg jo! (Hun tenker, så kommer det et tydelig svar)…

Ubalanse i livet gir utslag i det fysiske. Noen rundt oss føler det sånn.

(Hun kan beskrive en ubalanse i livet, en endringsfase, noe som skjer med en person rundt dere,- som ikke har kommet klart ut i lyset. Ikke alle vet hvor vanskelig dette er for vedkommende. Det kan være deg, det kan være noen du bor i hus med, nær familie eller nære venner det er snakk om. Wilma viser meg ikke hvem det er dessverre. Men jeg har vært borti lignende tilfelle før, og når eier av dette dyret jeg kommuniserte med da fant ut av hvem det var, og ga vedkommende oppmerksomhet og hjelp,- så ble problemet bedre,- og til slutt borte. Når dette dyret ønsker å belyse et problem så kommer den fysiske plagen tilbake,- men da er også eier bevisst på at hun må finne svaret,- som ligger et annet sted enn hos sitt dyr. Dette er slik dyr ofte hjelper oss. Det kan virke litt rart, men prøv å se rundt deg om det er en person,- eller kanskje et dyr,- som trenger oppmerksomhet og hjelp med noe. Å komme i gjennom en vanskelig fase. Wilma kommer ikke med et annet svar på sitt fysiske ubehag ved å kjøre bil enn dette).Hvorfor spiser du pinner og kvister?
(Wilma viser meg en ‘video’ av at hun er ute på tur. Du oppdager at hun tygger på kvister og hun føler seg avslørt).

Jeg vet i grunn at jeg ikke får lov til dette, men det er nok en dårlig uvane jeg har fått. Også smaker det faktisk godt! Det renser tennene mine, og selv ser jeg ikke problemet med det…

June vil at du slutter å spise pinner og kvister, skjønner du hvorfor?
Fordi det blir mye gris av det? Nei, jeg skjønner ikke helt problemet. Spiser ikke alle hunder på kvister og pinner da?
(Jeg ‘sender’ bilder av at hun spiser pinner og kvister, og beskriver med ord, bilder og følelser hva som kan skje fysisk dersom det skader henne innvendig for å på en måte advare henne mot det).

Uff da.. det vil jeg jo ikke skal skje… (Jeg har vist henne at pinner kan ødelegge tarmen og magen hennes, at det kan gi forferdelige smerter, og at hun kan havne hos dyrlegen,- og i verste fall dø. Dette gjør jeg for at hun virkelig skal kjenne på det, og forstå hvorfor dette er skadelig for henne. Det samme kan du gjøre, kanskje før dere skal ut på tur, eller i det hun prøver å ta en kvist eller pinne. Prøv å forestille deg det jeg beskriver kan skje, og vis kjempe stor glede og stolthet når hun lar vær å ta pinne/kvist).

Men jeg må få noe å tygge på,- det er viktig for tennene mine.
(Det skal jeg bringe videre Wilma, så kan dere kanskje komme til en løsning på det).
Takk!
 

3.    Følelser i ubalanse: Ubalanse, usikkerhet på om man er på rett sted i livet, ytre påvirkninger som forteller deg at du må ta hensyn til andre før deg selv.


Årsak til følelser i ubalanse: Høye forventninger om hvordan man skal være og fremstå. Tap av drømmer som man hadde før,- som har forsvunnet i alt man ‘burde/skulle ha gjort’. Det føles naturlig fordi det alltid har vært sånn.

 

Er det noe mer du vil si før vi avslutter?
Jeg vil takke fra dypest inn i mitt hjerte for alt du er for meg mor. Alt jeg har fått,- og får hver dag.
Tusen takk for at jeg fikk kommunisere det jeg har sagt i dag, jeg håper du tar deg tid til å legge vekk det ‘konkrete og litt tvilende jeg’,- og ser hva som kommer frem her. Det er veldig viktig for deg selv,- men til syvende og sist for de rundt deg også.

Takk for meg!
(Hun sender glede, takknemlighet og kjærlighet)

bottom of page