Rescue Remedy

Rescue Remedy kalles 'nødhjelps- remediet', og er en kombinasjon av 5 blomsterremedier.
(Impatiens, Star of Bethlehem, Cherry Plum, Rock Rose og Clematis).

 

Produktet kommer i både essens, spray og salve i Norge.
Den finnes også i andre former, som f.eks. i nattkrem, pastiller og nattspray, men disse er ikke 'godkjent' av Bach Senteret som et originalt Rescue Remedy- produkt. Grunnen til dette er at blandingsremediene som er laget senere, er tilsatt ett remedie i tillegg til de originale 5. Eksempel: Dersom du har søvnproblemer og skal bruke 'Rescue Night', som er et slikt blandingsremedie,- så er det ikke sikkert at remediet som er tilsatt er riktig for deg. Det kan være mange grunner til søvnprøblemer, som tankespinn, angst, uro, osv. Det vil derfor være bedre å ha en konsultasjon for å finne akkurat hvilket tilleggsremedie som passer ditt behov, i stedet for å bruke et ferdig blandingsprodukt som kanskje ikke fungerer. Når det er sagt, så fungerer Rescue Night meget bra på de som har behov for akkurat det tilleggsremediet som er tilsatt.

Til krevende og stressende situasjoner

 

Hvis du plutselig får dårlige nyheter, problemer eller dødsfall i familien, hvis du er redd, forvirret eller skrekkslagen, vil Rescue Remedy hjelpe deg å møte situasjonen med større ro og balanse. Det kan også tas før en stresset begivenhet. F.eks når du venter viktig nytt, før en eksamen eller kjøreprøve, før et vanskelig møte eller intervju, før en oppdtreden eller ved tannlegeskrekk. Rescue Remedy vil minske frykt og nervøsitet.

 

På dyr har jeg selv brukt sprayen hvis jeg har hatt hunder som er urolige og nervøse,- enten foran trening, nyttårsaften med raketter og smell, ved tordenvær, osv. Dette med meget god effekt. Man kan også dryppe essens i vannet til dyra, eller på maten, på godbiter, eller på pulsområder.

Rescue Creme:
Salven er et originalt og godkjent blandingsremedie, og inneholder de 5 remediene nevnt over + Crab Apple (renseremediet). Det er en meget anvennelig hudkrem som jeg har veldig god erfaring med. Den lindrer og hjelper huden til å reparere seg selv. 

 

Rescue salven kan brukes til det meste; f.eks. munnsår, myggstikk, solbrenthet, eksem, kviser, brannsår, irritert eller sår hud. Den kan også brukes ved forstuinger og hevelser, og jeg har selv erfaring med at den roer ned muskelkramper. På mine egne hunder har jeg brukt salven på knottbitt, såre poter, osv. Jeg vet at salven er brukt på hester med hud,- og muggproblemer, men har ingen erfaring med det selv. Både salven, sprayen og essensen kan med andre ord fint brukes på dyr også.

 

Obs: Salven skal ikke smøres på i åpne sår

Dr. Bach's Blomsterremedier er å få kjøpt hos Mezina A/S (klikk her),

og hos flere helsekost- forretninger. Se etter 'Bach'-logoen som du ser på bildene her. Veiledning til bruk står på produktet.

Kontakt:

Humanimal Care         E-post: humanimalcare@outlook.com         Tlf.: +47 911 79 788

Åpningstider: mand.–torsd., kl. 10-17. Fred., kl. 10-15. Helger, kontakt pr. e-post, eller etter avtale.

  • Facebook - White Circle

Følg oss

2020 Copyright Humanimal Care. All rights reserved.

 

Created with Wix.com

Logo & Webdesign: Karin Elise Hansen
Photos: Private/Shutterstock.com/Pixabay.com/Pexels.com